WERK MET MIJ

Zoek je tijdelijke vervanging of uitbreiding voor je HR-team? Mis je kennis en ervaring voor een specifiek project? Heb je daadkracht en lef nodig om voortgang te boeken bij de veranderingen in je organisatie?

Dan ben ik jouw interim HR Business Partner.

Interim HR voor organisaties

Je kunt mij benaderen voor opdrachten:

Met complexe vraagstukken waarbij strategisch advies nodig is om de gewenste verandering in te zetten

Als je een eindproduct voor ogen hebt, zoals het implementeren van een functiehuis of het ontwerpen van een leiderschapsprogramma

Als jouw HR-team versterking nodig heeft om de HR-organisatie verder te ontwikkelen

Als coaching nodig is om je HR professional verder te helpen in hun (nieuwe) rol

HR professional regio Utrecht

Ik breng…

Enthousiasme in jouw organisatie

Veel plezier en humor, ik geniet van mijn vak!

Openheid, interesse en kwetsbaarheid, mij leer je binnen no-time kennen en ik jou

Praktisch

Mijn tarief is in overleg en afhankelijk van de opdracht.

Indien nodig beschik ik over een standaard opdrachtovereenkomst en algemene voorwaarden. Ik ben aangesloten aan ZZP Nederland en heb een arbeidsongeschiktheidsverzekering en bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op

Laten we samen de mogelijkheden verkennen en ontdekken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Als mijn expertise niet direct aansluit bij jouw vraag, beschik ik over een uitgebreid netwerk en help ik je graag bij het vinden van de juiste connecties.